Inspectie-data CV ketels inzichtelijk gemaakt met Vision

//Inspectie-data CV ketels inzichtelijk gemaakt met Vision

Het CV onderhoudsbedrijf Bonarius is gek op automatiseren. Het bedrijf werkt met de digitale formulieren app van MoreApp voor het inspecteren van rookgas (RGA), CV ketels, kwaliteit van het werk en bedrijfsauto’s. Bonarius verzamelt alle data uit deze digitale formulieren en presenteert deze informatie via het Vision-portaal aan de opdrachtgever (de woningcorporaties).

Bedrijf

Bonarius houdt zich vooral bezig met regulier onderhoud aan ruim 180.000 CV ketels in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders.

Formulieren

Het bedrijf werkt met Vision , het portaal van Prognotice, waarop zij de meetresultaten toont aan de woningcorporatie. Dit portaal wordt voorzien van de informatie die wordt opgenomen in het veld met het digitale formulier voor rookgas afvoeren. De woningcorporatie heeft zo in één oogopslag inzichtelijk waar er aandacht aan besteed moet worden.

“Onze klant is razend enthousiast over de wijze waarop wij data presenteren. Met name de rookgasafvoeren want dat heeft direct te maken met de veiligheid van de bewoner.”
Marco Dee – CFO Bonarius bedrijven

Uitdaging

Het vastleggen van de informatie over de rookgasafvoer is niet eenvoudig. Voorheen werkte Bonarius met papier en Excel. Dat koste veel tijd.

Oplossing

Inrichten naar eigen wens
De formulieren app kan geheel naar eigen wens ingericht worden. Het bedrijf is in korte tijd opgeleid om ieder formulier zelf te kunnen bouwen – dat is het ideale van MoreApp. “Een ingevuld formulier stuurden we eerder naar de opdrachtgever en neem van mij aan dat dat er veel waren.” Het Vision portaal geeft de opdrachtgever inzicht, er kan eenvoudig gezocht worden naar de uitzondering zonder te verdrinken in een stapel formulieren. De combinatie van Prognotice (Vision portaal) en de digitale formulieren van MoreApp is een winnende combinatie waar veel andere bedrijven voordeel bij kunnen hebben.

Tijdsbesparing
Bonarius is van plan deze portalen aan te bieden bij meer klanten. Naast de besparing in uren door snelle en nauwkeurige opname met de inspectie app is het vooral de klanttevredenheid die de investering in het portaal meer dan goed maakt. Intern kunnen de monteurs en leidinggevenden direct de resultaten en verbeterpunten inzien. Het leereffect en de kwaliteit van het afgeleverde werk van Bonarius is toegenomen.

 

2018-07-10T16:31:43+01:00