Bonarius digitaliseert inspectieformulieren met Vision

De servicetechnici van Bonarius voeren veel inspecties uit, bijvoorbeeld op het gebied van opnames en rookgasafvoeren. Marco Dee, Financieel Directeur Bonarius Bedrijven is zeer tevreden dat ze de stap gemaakt hebben om de verschillende inspectieformulieren te uniformeren en te digitaliseren. “Met als positief gevolg dat de nauwkeurigheid en de verwerkingssnelheid zijn verhoogd”, aldus Marco. “Daarnaast behoort het afhandelen van de inspecties op kantoor voorgoed tot het verleden en zijn de rapportages nu zonder tussenkomst van onze medewerkers per direct beschikbaar op ons portaal.”

Slimme formulieren

Marco Dee, Financieel directeur Bonarius Bedrijven

Bonarius maakt gebruik van Vision voor het opstellen, invullen en verwerken van inspectieformulieren. Vision is een product van softwareleverancier Prognotice. Met deze oplossing is Bonarius in staat om zelf de formulieren te maken en aan te passen. Zo hebben de servicetechnici altijd de beschikking over de laatste versie van het formulier. Door de logica, de relaties tussen de vragen en andere slimmigheden (zoals vooraf ingevulde velden) wordt de kans op fouten door de technici sterk verkleint. Het niet kunnen lezen of het zoek raken van een ingevuld papieren formulier is al helemaal verleden tijd.

Ook aan de slag met digitale formulieren? Start hier!

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

Vision is een totaaloplossing en zorgt ervoor dat de opdrachtgever de data op het klantenportaal kan inzien. Zo wordt van de data bruikbare informatie gemaakt. Niet alleen door de uitzonderingen te rapporteren, maar ook is het volledig ingevulde formulier  altijd beschikbaar op portaal.

Over Bonarius

Bonarius Bedrijven is een totaalinstallateur met als werkgebied de westelijke randstad en midden Nederland. Bonarius heeft als core business het aanleggen en onderhouden van cv-installaties in opdracht van woningcorporaties en commerciële vastgoedbeheerders. Om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening te kunnen garanderen kan de automatiseringsgraad van Bonarius als bijzonder hoog gezien worden. www.bonarius.com

Meer weten over Vision en Prognotice? Kom naar het data-event op 3 oktober a.s.
2018-09-03T11:18:25+01:00