3 oktober 2018 – Prognotice event ‘Zonder data kan je niet scoren!’

//3 oktober 2018 – Prognotice event ‘Zonder data kan je niet scoren!’

Op woensdagochtend 3 oktober 2018 organiseert Prognotice haar jaarlijkse evenement. Het thema dit jaar is het verzamelen en presenteren van data voor u en uw klanten.

Tijdens het event kijken we niet alleen naar de nieuwe software ontwikkelingen van Prognotice, maar gaan we ook op de sportieve toer. We zijn te gast op de KNVB Campus in Zeist waar diverse sprekers de link leggen tussen data en sport. Want ook op en rond het voetbalveld wordt data gebruikt om prestaties naar een hoger niveau te brengen. De inspirerende voorbeelden van het voetbalveld vertalen we door naar praktische toepassingen om uw serviceorganisatie beter te laten presteren.

Programma:

Datum: Woensdag 3 oktober 2018
Tijd:  8.30-13.00 uur, inclusief netwerklunch
Aan deelname zijn geen kosten verbonden*.

Locatie:

KNVB Campus
Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

5 redenen waarom u dit event niet mag missen!

  • Alles over datagebruik in de sport

  • Praktische toepassingen van data bij beheer en onderhoud

  • De nieuwste software van Prognotice wordt getoond: van MJOP tot Vision

  • Een netwerklunch met vakgenoten en het team van Prognotice

Sprekers:

Tijs Rokers

Partner bij Bold Data Solutions en voetbal data-analist

Tijs Rokers neemt ons mee in de toegevoegde waarde van data-analyse in het voetbal. Hij laat zien waar de menselijke waarneming ons op het verkeerde been zet en hoe je dit in het voetbal kunt gebruiken. Dit levert teams competitief voordeel op of geeft de luisteraar een andere (en meer objectieve) kijk op voetbal. Deze inzichten vertaalt Tijs naar service organisaties waarin veel analogie met sport en het bijzonder voetbal zit.

Experts aan het woord

Namen worden binnenkort bekend gemaakt

Een aantal van onze klanten uit diverse branches en specialismen praten u bij over hoe zij werken met de diverse oplossingen van Prognotice. Hierbij staat het verwerken en toepassen van data binnen het vakgebied van beheer en onderhoud centraal. Binnenkort zullen we de eerste namen bekend maken!

Remco Iburg

Directeur Prognotice, software voor inzicht in vastgoedonderhoud

Na de sport- en voetbal voorbeelden maakt Remco de vertaalslag naar de praktijk van de onderhoudsbedrijven. Hoe helpt data bij het verbeteren van hun prestaties? Hoe komt data samen als de opdrachtgever vraagt in één portaal te rapporteren. Hoe verzamel je op een slimme manier data van inspecties of meerjarenplannen. En hoe maak je deze Informatie nuttig voor je interne organisatie, maar zeker ook voor de veeleisende opdrachtgever.

AANMELDEN

* wij berekenen een no show fee van 75 euro p.p – plaatsvervanging is altijd mogelijk.

*Ons event staat in het teken van netwerken. Met uw aanmelding worden uw naam en email gedeeld met de andere aanwezigen.

2018-06-12T22:14:03+01:00