20 februari 2018 – Ontbijtsessie Vision

Tijdens deze ontbijtsessie maakt u kennis met Vision, en ontdekt u hoe deze tool wordt ingezet bij het opstellen van online rapportages bij vastgoedonderhoudsbedrijven en hun opdrachtgevers.

Uitnodiging

Hoe snel kunt u informatie van keuringen, inspecties of opleverrapportages uit het veld overzichtelijk aan uw opdrachtgever presenteren? Stelt u zich eens voor dat deze gegevens direct inzichtelijk zijn op een portaal en dat uw vaklieden hun handen vrij hebben voor de écht belangrijke zaken.

U droomt niet, dit kan echt!

Graag nodigen wij u en uw collega(’s) uit voor een speciale ontbijtsessie op dinsdag 20 februari a.s. waar u bovenstaande werkelijkheid ziet worden.

Maak kennis met Vision

Vision is een online tool die informatie van verschillende formaten en herkomst kan verwerken tot een visuele weergave in een portaal. Dit portaal kunt u ter beschikking stellen aan uw klanten,  maar is ook een uitstekend hulpmiddel voor uw eigen organisatie. Alle informatie is direct beschikbaar. De informatie over voortgang van het werk, financiële stand van de projecten, conditie van het schilderwerk of het aantal klemmende deuren. Of het nu gaat om de gegevens voor een projectleider of voor uw klanten. Met het Vision-portaal maakt u dit allemaal snel inzichtelijk.

Businesscase: Willems Vastgoedonderhoud aan de slag met Vision

Tim Willems, directeur / eigenaar van Willems Vastgoedonderhoud, is onlangs gestart met Vision en maakt u graag deelgenoot van zijn ervaringen. Hij neemt u mee naar een nieuwe fase in digitale informatievoorziening voor vastgoedonderhoudsbedrijven. Aan de hand van zijn businesscase laat hij u zien hoe het project  is verlopen en hoe hij nu dagelijks werkt met deze online tool.

Demonstratie Vision

Na het inspirerende verhaal van Willems nemen wij u mee in de wereld van Vision en laten u zien hoe u zelf heel eenvoudig aan de slag kan met deze oplossing:

  • Het opzetten van een digitaal formulier
  • Het samenstellen van een portaal voor uw opdrachtgever
  • Het verwerken van informatie uit het financiële systeem
Meld u direct aan voor deze inspirerende ontbijtsessie!

Datum en tijd:
Dinsdag 20 februari
Ontvangst met ontbijt:  7.30 uur.
Einde: Om 9.30 uur sluiten we de presentatie af en is er gelegenheid tot napraten of kunt u aan de rest van uw werkdag beginnen.

Adres:
Prognotice BV
Amsterdamsestraat 51A
3812 RP  Amersfoort

2018-04-23T14:41:51+01:00